Cevzili Lorlu Sarma Börek

Cevzili Lorlu Sarma Börek , Cevzili Lorlu Sarma Börek nasıl yapılır, Cevzili Lorlu Sarma Börek yapılışı, oktay usta, oktay usta Cevzili Lorlu Sarma Börek , yemek tarifleri Yaprak Sarma

Cevzili Lorlu Sarma Börek
Cevzili Lorlu Sarma Börek

Malzemeler :
4 yufka
1 kase lor peyniri
1 yumurta akı
1 su b.ceviz
1 tutam maydanoz
Sosu için:
1 su b.süt
1 çay b.sıvıyağ
1 yumurta
Hazırlanışı :
Maydanozu doğrayarak karıştırma kabına alın. Daha sonra üzerine lor, iri kırılmış ceviz ve yumurta akı ekleyerek karıştırın.
Sosu için sütü, yumurtayı ve sıvıyağı çırpın.
Yufkanın birini tezgaha serin. Sosu serptikten sonra ikinci yufkayı da serin. Uç kısmına iç harçtankoyarak kenarlarını kıvırdıktan sonra rulo yapın. Uç kısmını da sos ile yapıştırdıktan sonra, rulonun üzerini sos ile sıvayın. Dilim dilim keserek yağlanmış tepsiye alarak 180 derecede pişirin.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s