Diken Ucu Kavurması

Diken Ucu Kavurması, Diken Ucu Kavurması tarifi, Diken Ucu Kavurması nasıl yapılır, Diken Ucu Kavurması yapılışı, Diken Ucu Kavurması tarifleri, oktay usta Diken Ucu Kavurması, oktay usta, portakal ağacı, elif korkmazel, ümit usta, emine beder, resimli Diken Ucu Kavurması tarifi, yemek tarifleri, et yemekleri, oktay ustam, elif korkmazel yemek tarifleri, ümit usta yemek tarifleri, portakal ağacı yemek tarifleri, resimli yemek tarifleri, tarifi yemek

Diken Ucu Kavurması
Diken Ucu Kavurması

Malzemeler :

* 1 demet diken otu
2 soğan
3 diş sarımsak
1 çorba k.salça
1 domates
3 yumurta
Tuz,karabiber

Hazırlanışı :

Soğan ve sarımsağı sıvıyağda kavurun. Daha sonra üzerine salçayı ekleyin. Bir süre daha beraber kavrulduktan sonra üzerine doğranmış diken ucu otunu da ekleyin. Bir süre daha kavrulunca en son domatesleri ekleyin. Biraz daha kavrulunca yumurtaları kırıp karıştırmadan pişirin.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s