Prenses Tacı Pastası Tarifi

Prenses Tacı Tarifi İçin Malzemeler

Vişneli Sosu İçin:

2 su bardağı vişne suyu,
1 paket vanilyalı puding.
İrmikli Kısmı İçin:

1 litre süt (5 su bardağı süt),
9 yemek kaşığı irmik,
9 yemek kaşığı toz şeker,
1 tatlı kaşığı margarin,
1 paket vanilya,
3 tatlı kaşığı kakao.
Prenses Tacı Tarifi
Sponsorlu Bağlantılar

Prenses Tacı Yapılışı

Vişneli sosu için; tencereye vanilyalı pudingi ve vişne suyunu döküp karıştırarak koyulaşana kadar pişirelim.
Sonra ıslattığımız kalıbın içine dökelim.
İrmikli kısmı için; başka bir tencereye irmiği, toz şekeri, margarini, vanilyayı ve sütü koyup koyulaşana kadar pişirelim.
Kalıbın içine döktüğümüz vişneli karışım soğuyunca üzerine soğuyan irmikli karışımın yarısını dökelim.
İrmikli karışımın kalan yarısına kakao ilave edip karıştıralım.
Sonra ocakta 1 taşım kaynatalım.(çok koyulaşırsa süt ve şeker ilavesi yapılabilir)
Daha sonra soğuyan irmikli karışımın üzerine soğuk olarak dökelim.
5-6 saat buzdolabında dinlendirip servis tabağına ters çevirip servis yapalım.

Not: Kalıptan çıkartırken zorlanırsanız, kenarlarından biraz hava aldırarak çıkartabilirsiniz.
ORJİNAL METİN: Prenses Tacı Pastası Tarifi

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s